Radio

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

THOUGHT FOR THE DAY


Σκέψη της ημέρας



Why shouldn’t we let suffering and pain bother us? What should we hold on to at such times? Bhagawan lovingly explains today.

Truth is God, Faith is God, Love is God; Live in Love. If only you cultivate these three, you can achieve anything. You may encounter any number of losses and difficulties in life. You may undergo a lot of suffering. But, you should never give up truth, faith and love. Loss, suffering and difficulties are like the waves in the ocean of life. They just come and go. But, the water in the ocean remains permanently. Hence, develop the faith of ‘water’, i.e., Divinity. Your thoughts are like passing clouds. Hence keep your faith firmly fixed on God. If you develop love and faith towards God, there is nothing in the world that you cannot achieve. By faith and love, you can even change the earth into sky and the sky into earth. The power of divine name is unparalleled. People often take it lightly. That is a mistake. 

– Divine Discourse, Nov 13, 2007

If you place complete faith in the Lord at all times, you will receive His Grace.
-BABA


Γιατί δεν πρέπει να επιτρέπουμε στα βάσανα και στον πόνο να μας ενοχλούν; Σε ποιον πρέπει να καταφεύγουμε όταν μας βρίσκουν τέτοιες ταλαιπωρίες; Ο Μπάγκαβαν μας το εξηγεί σήμερα με αγάπη.
 
Η Αλήθεια είναι Θεός. Η Πίστη είναι Θεός. Η Αγάπη είναι Θεός. Να ζείτε πάντοτε συντροφιά με την Αγάπη. Αν καλλιεργούσατε την Αλήθεια, την Πίστη και την Αγάπη, θα μπορούσατε να κατορθώσετε τα πάντα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε στην ζωή σας απροσμέτρητες απώλειες και δυσκολίες! Μπορεί να υποστείτε πλήθος από δεινά. Ποτέ όμως δεν πρέπει να αρνηθείτε την Πίστη και την Αγάπη. Οι ζημιές, τα βάσανα και οι δυσκολίες είναι σαν τα κύματα του ωκεανού της ζωής. Απλά έρχονται και παρέρχονται. Αλλά το νερό στον ωκεανό παραμένει πάντοτε αμετάβλητο. Συνεπώς, καλλιεργείστε και αναπτύξτε την Πίστη σας προς το «νερό του ωκεανού», δηλαδή προς τον Θεό, που είναι αιώνιος. Οι σκέψεις σας είναι σαν τα σύννεφα, που έρχονται και φεύγουν. Συνεπώς, κρατείστε ακλόνητη την Πίστη σας στον Θεό. Αν καλλιεργείτε και αναπτύσσετε την Αγάπη σας και την Πίστη σας στον Θεό, τότε δεν θα υπάρχει στον κόσμο τίποτε που να είναι για εσάς ακατόρθωτο. Με την δύναμη της Πίστης και της Αγάπης, μπορείτε να μετατρέψετε ακόμα και την γη σε ουρανό και να κάνετε τον ουρανό γη. Η δύναμη του Αγίου Ονόματος του Θεού είναι ασύγκριτη και απαράμιλλη. Οι άνθρωποι συχνά αντιμετωπίζουν το θέμα αυτό με επιπολαιότητα. Όμως, αυτό είναι λάθος.       

 Αν πάντοτε εμπιστευόσαστε με απόλυτη πίστη τον Θεό, τότε πάντοτε θα σας κατακλύζει η Χάρη Του.
-ΒΑΒΑ  

 Source: SAI INSPIRES




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο