Radio

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

THOUGHT FOR THE DAY


Σκέψη της ημέρας

Why should we practice sharing selfless love with one and all? Bhagawan lovingly reminds us today!

Truly speaking, you are the very embodiments of love. Let the stream of love flow from one heart to another. Consider love as your life. This is your foremost duty. You may search anywhere in the world. You cannot find anything greater than love. Love is the divine magnetic power present in the human being. All the sacred epics like the Ramayana, the Mahabharata and the Bhagavata, have love as the undercurrent. Love is the magnetic power that can transform even your bitter enemy into a dearest friend. Develop love. This is more important than your worldly education. Love is life. Not merely that, Love is light. It illumines your path and helps you reach the goal. Your journey of life will be safe and secure when you carry the light of love with you. You will never find darkness. Fill your heart with love. Love is God. Live in love. This is what you have to learn today.

- Divine Discourse, Oct 17, 2003.

Your journey of life will be safe and secure when you carry the light of love with you.
-BABA


Γιατί πρέπει στην ζωή μας να μοιραζόμαστε με όλους και τον καθένα την ανιδιοτελή μας αγάπη; Ο Μπάγκαβαν μάς το θυμίζει σήμερα με αγάπη.

Είναι αλήθεια ότι είσαστε ενσαρκώσεις της ίδιας της αγάπης. Επιτρέψτε, λοιπόν, στο ρεύμα της αγάπης να τρέξει και να κυκλοφορήσει από την μία καρδιά στην άλλη. Να θεωρείτε ότι η αγάπη είναι η ζωή σας. Αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον σας. Μπορείτε να ψάξετε παντού στον κόσμο. Όμως, δεν θα μπορέσετε να βρείτε πουθενά οτιδήποτε που να είναι πιο σπουδαίο από την αγάπη. Η αγάπη είναι η Θεϊκή μαγνητική δύναμη που υπάρχει πάντοτε μέσα στον άνθρωπο. Όλα τα ιερά επικά έργα, όπως η Ραμαγιάνα, η Μαχαμπαράτα και η Μπαγκαβάτα, έχουν την αγάπη ως υπόγειο ρεύμα, που τα διαπερνά. Η αγάπη είναι εκείνη η μαγνητική δύναμη που μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τον χειρότερο εχθρό σας και να τον κάνει επιστήθιο φίλο σας. Καλλιεργήστε την αγάπη και αναπτύξτε την. Η καλλιέργειά σας αυτή θα είναι πιο σημαντικη από την εγκόσμια παιδεία και μόρφωσή σας. Η αγάπη είναι ζωή. Κι όχι μόνο αυτό – η Αγάπη είναι φως. Φωτίζει την πορεία σας στο πνευματικό μονοπάτι κι έτσι σας βοηθάει να φτάσετε στον σκοπό της ζωής. Το ταξίδι σας στην ζωή θα είναι σίγουρο και εξασφαλισμένο, όταν θα έχετε πάντα μαζί σας  το φως της αγάπης. Ποτέ δεν θα πέσετε μέσα στο σκότος. Πλημμυρίστε την καρδιά σας με αγάπη. Η αγάπη είναι Θεός. Ζήσετε μέσα στην αγάπη. Αυτό είναι το μάθημα που σήμερα πρέπει να το μάθετε καλά.

 Το ταξίδι σας στην ζωή θα είναι σίγουρο και εξασφαλισμένο, όταν θα έχετε πάντα μαζί σας το φως της αγάπης.
-ΒΑΒΑ


 Source: SAI INSPIRES



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο