Radio

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

H ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ


       Η γέννηση και ο θάνατος προκύπτουν από μια ψευδαίσθηση. Σε τούτο τον κόσμο γεννιούνται και πεθαίνουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι. Επομένως η γέννηση και ο θάνατος είναι τυχαία συμβάντα τα οποία ανακύπτουν ανάλογα με τον τόπο τον χρόνο και τις συνθήκες που επικρατούν.
       Μεταξύ της γεννήσεως και του θανάτου, ο άνθρωπος θα δελεαστεί απ΄το φυσικό του σώμα και θ΄ αναπτύξει διάφορες σχέσεις στο φυσικό επίπεδο. Θα ταυτιστεί με το σώμα του και θα παρασυρθεί απο συναισθήματα εγωισμού και ιδιοκτησίας. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό λάθος. Η διάρκεια αυτών των σχέσεων θα είναι ανάλογη της διάρκειας του φυσικού σώματος. Όταν όμως το σώμα αυτό χαθεί, έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί τότε στην σχέση σας;
       Η αληθινή σχέση υπάρχει μόνο στο ψυχικό επίπεδο και ποτέ στο φυσικό. Πρίν απ΄την γέννηση ενός σώματος δεν υφίσταται καμμιά σχέση.
        Στην πραγματικότητα, τόσο η γέννηση όσο και ο θάνατος είναι το αποτέλεσμα μιας πλάνης (bhrama),  η οποία σας εμποδίζει να συνειδητοποιήσετε την Θεότητα (Brahma).
        Kάποιος  που έχει παγιδευτεί στα δίχτυα των επίγειων απολαύσεων, δεν είναι σε θέση να κατανοήσει την Ανώτερη Αρχή της Υπέρβασης του Εαυτού.....
                                                                                                    
        SRI SATHYA SAI  BABA  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο