Radio

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

THOUGHT FOR THE DAY


Σκέψη της ημέρας




As we embark into the New Year 2017, what is the one resolve we must take enthusiastically? Bhagawan lovingly reminds us today.

Keeping God as your guide and saviour, whatever work you do, will yield sure success. God is your only true friend. Your friends may be with you only until you have wealth, but the moment you lose everything, they will desert you. God is the only friend who will always be with you, in you, beside you and will never leave you. Therefore, the only way to prosper is to develop friendship with the Lord. Being a human, make others happy. This is love. Your heart is full of love. On this New Year’s day, resolve that you will start every day with love, spend the day with love, fill the day with love, and end the day with love. Share it with at least five persons each day. Practice, experience and share Divine Love with all, with no difference in caste, creed, colour, religion or nationality. Countries and the world will prosper and everyone will be happy.

Divine Discourse, Jan 1, 1994

Fill your heart with love. Wish happiness and wellbeing for everyone.
                          -BABA


Καθώς ξεκινάμε την Νέα Χρονιά 2017, ποια είναι η σπουδαία απόφαση που πρέπει να πάρουμε και μάλιστα με ενθουσιασμό; Ο Μπάγκαβαν μας το υπενθυμίζει σήμερα με αγάπη.

 Οποιαδήποτε εργασία και αν κάνετε, αν έχετε τον Θεό ως οδηγό και σωτήρα σας, αυτό θα σας οδηγήσει σε σίγουρη επιτυχία. Ο Θεός είναι ο μόνος αληθινός φίλος σας. Οι φίλοι σας μπορεί να είναι μαζί σας μόνο για όσο διάστημα διαθέτετε πλούτη, αλλά θα σας εγκαταλείψουν την στιγμή που θα χάσετε τα πάντα. Ο Θεός είναι ο μόνος φίλος, που πάντα θα είναι μαζί σας, θα βρίσκεται μέσα σας, πλάι σας, και ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψει. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για να ευημερείτε είναι να καλλιεργείτε και να αναπτύσσετε την φιλία σας με τον Κύριο. Όντας άνθρωπος, φροντίσετε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Αυτό είναι  αγάπη. Η καρδιά σας είναι πλημμυρισμένη από αγάπη. Σήμερα που είναι πρωτοχρονιά, αποφασίστε να αρχίζετε κάθε μέρα σας με αγάπη, να περνάτε την ημέρα σας με αγάπη, να γεμίζετε την ημέρα σας με αγάπη, και να τελειώνετε την ημέρα σας με αγάπη. Να  μοιραζόσαστε την αγάπη τουλάχιστον με άλλα πέντε πρόσωπα κάθε μέρα. Να εφαρμόζετε στην πράξη, να βιώνετε και να μοιραζόσαστε την Θεία Αγάπη με όλους, χωρίς καμιά διάκριση που να οφείλεται στην κοινωνική θέση, στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις, στο χρώμα, στην θρησκεία ή την εθνικότητα. Τότε οι χώρες και ο κόσμος όλος θα ευημερούν και ο κάθε άνθρωπος θα είναι ευτυχισμένος.        
 
Να γεμίσετε την καρδιά σας με αγάπη. Να ευχόσαστε ευτυχία και ευημερία στον καθένα.
                                                                 -ΒΑΒΑ
 Source: SAI INSPIRES







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο