Radio

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

THOUGHT FOR THE DAY


Σκέψη της ημέρας



What is the easiest way to attain the Lord? Bhagawan lovingly explains us today.

Let us not relate to God as a hidden, invisible entity. God doesn’t live in a place foreign to your dwelling. He is installed in you. He is with you, in you, above you, around you and below you. We have forgotten the easy way to reach God. All sufferings will vanish in no time if we sincerely call out to the Lord and sing His glory. The Lord’s Name is the only refuge to cross all the difficulties. There is nothing greater or mightier than His Name. The moment one chants His glory and sings His name, one attains bliss. Meditation and many rituals were followed in many ages, but in Kali age, chanting God’s Name (Namasmarana) is the only way to attain the Supreme

Through prayer and contemplation on God, you must try to control the evil qualities in you.
                                                              -BABA


Ποιος είναι ο πιο εύκολος δρόμος για να φτάσουμε στον Κύριο; Ο Μπάγκαβαν με αγάπη μας το εξηγεί σήμερα.
 
Ας μην αναφερόμαστε στον Θεό ως μια κρυμμένη και αόρατη ύπαρξη. Ο Θεός δεν ζει σε χώρο, που είναι ξένος από την κατοικία σας. Είναι εγκατεστημένος μέσα σας. Είναι μαζί σας, μέσα σας, πάνω από εσάς, γύρω σας και κάτω από εσάς. Έχουμε λησμονήσει τον εύκολο δρόμο, για να φτάσουμε στον Θεό. Όλα τα βάσανα θα χαθούν σε μηδενικό χρόνο, αν με ειλικρίνεια καλέσουμε σε βοήθεια τον Κύριο και αν υμνήσουμε την δόξα Του. Το Άγιο Όνομα του Κυρίου είναι το μόνο καταφύγιο στο οποίο προσφεύγει ο άνθρωπος, για να εκμηδενίσει όλες τις δυσκολίες του. Δεν υπάρχει τίποτε πιο μεγαλειώδες και πιο ισχυρό από το Όνομα του Κυρίου. Τη στιγμή που ο άνθρωπος ψάλλει τη δόξα του Θεού και υμνεί το Άγιο Όνομά Του, κατορθώνει να φτάσει στην ευδαιμονία. Ο διαλογισμός και πολλές τελετουργίες εφαρμόζονταν επί πολλούς αιώνες στο παρελθόν, αλλά στην εποχή Κάλι (δηλαδή στην πιο πρόσφατη εποχή της διχόνοιας, της έριδας και των συγκρούσεων), η ψαλμωδία του Αγίου Ονόματος του Θεού είναι ο μόνος τρόπος, για να φτάσει ο άνθρωπος στον Υπέρτατο Κύριο.      
  
Με τη βοήθεια της προσευχής και του στοχασμού για τον Θεό, πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις κακές ιδιότητες που έχετε μέσα σας.
                                                        -ΒΑΒΑ





 Source: SAI INSPIRES



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο